013-5216559

Meer dan 25 jaar ervaring!

Gratis voetadvies!

Gunstige prijs!

Steunzolen voor sporten

Bent u op zoek naar steunzolen voor het sporten? Zoek dan niet verder en kom eens langs bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk. Als u verkeerde schoenen draagt tijdens het sporten kunt u last krijgen van lichamelijke klachten aan uw hoofd, rug, knieën en voeten. Dat wilt u natuurlijk niet en daarom is het verstandig om sportsteunzolen aan te schaffen. Omdat iedere voet anders is, worden de sportzolen op maat gemaakt. Door het dragen van de steunzolen zult u merken dat u voortaan weer pijnvrij kunt sporten. Voor de aanschaf van steunzolen voor sporten bent u bij Broeks Steunzolen helemaal op de goede plek.

Steunzolen voor tijdens het sporten laten maken door Broeks Steunzolen

Door een deskundige als Broeks Steunzolen in te schakelen voor het op maat laten maken van steunzolen voor sporten, bent u verzekerd van kwaliteit. P. Broeks meet uw voeten op en vervolgens worden de steunzolen zo gemaakt dat ze u perfect passen. Broeks Steunzolen staat bekend om een voortreffelijke service en in minder dan een week heeft u uw sportsteunzolen in huis. Wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs en bij ons heeft u bij iedere aankoop recht op garantie.

Specialistisch voetadvies

Voor een specialistisch voetadvies komt u naar de winkel van Broeks Steunzolen aan de Scheepersdijk 5 in Oisterwijk. Daar kunt u hoogwaardige steunzolen voor tijdens het sporten kopen. Wij willen iedere klant de volledig aandacht geven. Voordat u naar de winkel komt, belt u daarom eerst even naar 013-5216559 om een afspraak te maken.

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht, omdat we u dan zo snel en goed mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis kunnen adviseren)

Onderwerp

Uw bericht

Scheepersdijk 5 - 5062 EA - Oisterwijk

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Openingstijden

's-Ochtends
9.00 t/m 12.00uur

's-Middags
13.30 t/m 17.00uur

Share This