013-5216559

Meer dan 25 jaar ervaring!

Gratis voetadvies!

Gunstige prijs!

Steunzolen voor hielspoor

Steunzolen voor het verlichten van de klachten bij hielspoor schaft u aan bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk. Wij hebben jarenlange ervaring en ruime kennis van alles op het gebied van steunzolen en sportsteunzolen. Heeft u last van uw voeten of knieën of heeft u andere lichamelijke klachten tijdens het lopen of sporten? Deze ongemakken kunnen doorgaans voorkomen worden met op maat gemaakte steunzolen. Ook voor een hielspoor kunt u bij Broeks Steunzolen uitstekend terecht voor passende steunzolen.

Op maat gemaakte steunzolen voor hielspoor

Als u bij het wandelen hinder ondervindt van hielspoor is het verstandig om voor steunzolen naar een specialist als Broeks Steunzolen te gaan. Voor ieder voetprobleem hebben wij de ideale oplossing. Het aanmeten en maken van de steunzolen wordt gedaan door P. Broeks. U kunt ervan op aan dat u binnen een week gebruik kunt maken van uw nieuwe steunzolen. Omdat wij een uitstekende service hoog in het vaandel hebben staan, krijgt u bij ons altijd garantie. Mocht er dan onverhoopt iets misgaan met uw aankoop, dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk weer in orde komt.

Gunstige prijzen

Steunzolen voor klachtenverlichting bij hielspoor zijn bij Broeks Steunzolen verkrijgbaar tegen een gunstige prijs. Kom voor een passend voetadvies langs bij ons in de winkel aan de Scheepersdijk 5 in Oisterwijk. Maak vooraf wel even een afspraak, zodat wij u zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Dat kan door even te bellen naar 013-5216559.

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht, omdat we u dan zo snel en goed mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis kunnen adviseren)

Onderwerp

Uw bericht

Scheepersdijk 5 - 5062 EA - Oisterwijk

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Openingstijden

's-Ochtends
9.00 t/m 12.00uur

's-Middags
13.30 t/m 17.00uur

Share This