013-5216559

Meer dan 25 jaar ervaring!

Gratis voetadvies!

Gunstige prijs!

Steunzolen Tilburg

Bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk kunt u uitstekend terecht voor de aankoop van steunzolen nabij Tilburg. Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in op maat gemaakte steunzolen. Bij het lopen kunt u diverse ongemakken ervaren aan de rug, voeten, knieën of het hoofd. Wij weten dat geen voet hetzelfde is en daarom maken wij de steunzool volledig geschikt voor de vorm van uw voet. Door het dragen van steunzolen zullen de klachten die u heeft al snel minder worden. Heeft u in de buurt van Tilburg steunzolen nodig? Schakel dan Broeks Steunzolen in. Wij hebben voor ieder voetprobleem de ideale oplossing.

Broeks Steunzolen: voor de aankoop van steunzolen in de omgeving van Tilburg

Voor gratis advies over steunzolen komt u in Tilburg en omgeving naar Broeks Steunzolen. Deze specialist uit Oisterwijk kan natuurlijk ook uw voeten opmeten en steunzolen op maat voor u maken. De steunzolen zijn van een goede kwaliteit en altijd binnen een week klaar. Heeft u specifieke wensen voor het verhelpen van uw problemen? Geef deze dan aan bij P. Broeks en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt. Naast een uitstekende service bent u bij Broeks Steunzolen nabij Tilburg ook verzekerd van steunzolen tegen de scherpste prijzen. Bel naar onze medewerkers via het telefoonnummer 013-5216559 en maak een afspraak voor een passend voetadvies in onze winkel aan de Scheepersdijk 5 in Oisterwijk.

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht, omdat we u dan zo snel en goed mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis kunnen adviseren)

Onderwerp

Uw bericht

Scheepersdijk 5 - 5062 EA - Oisterwijk

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Openingstijden

's-Ochtends
9.00 t/m 12.00uur

's-Middags
13.30 t/m 17.00uur

Share This