013-5216559

Meer dan 25 jaar ervaring!

Gratis voetadvies!

Gunstige prijs!

Steunzolen op maat Oisterwijk

Voor de aanschaf van steunzolen op maat bent u in Oisterwijk bij Broeks Steunzolen helemaal op de goede plek. Wij zijn al ruim 25 jaar werkzaam in deze branche en door onze opgedane kennis en ervaring hebben wij voor ieder voetprobleem de ideale oplossing in huis. Onze werknemers maken voor u graag op maat gemaakte steunzolen, waarmee de lichamelijke pijntjes aan de voeten, knieën of rug verholpen kunnen worden. Voor een deskundig advies over op maat gemaakte steunzolen komt u naar de winkel van Broeks Steunzolen aan de Scheepersdijk 5 in Oisterwijk. Omdat wij aan iedere klant voldoende aandacht willen besteden, kunt u bij ons alleen terecht als u een afspraak gemaakt heeft.

Steunzolen op maat laten maken bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk

Het op maat laten maken van steunzolen bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk gebeurt door P. Broeks zelf. In de winkel worden uw voeten opgemeten en vervolgens worden de steunzolen in korte tijd passend gemaakt. In minder dan een week kunt u de steunzolen bij ons komen ophalen. De steunzolen zijn vervaardigd van een kwalitatief hoogwaardig materiaal. En dat tegen een zeer gunstige prijs en met garantie. Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw aankoop, dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Als u in Oisterwijk steunzolen op maat laat maken bij Broeks Steunzolen heeft u tijdens het wandelen of sporten voortaan geen last meer van lichamelijke klachten. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 013-5216559.

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht, omdat we u dan zo snel en goed mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis kunnen adviseren)

Onderwerp

Uw bericht

Scheepersdijk 5 - 5062 EA - Oisterwijk

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Openingstijden

's-Ochtends
9.00 t/m 12.00uur

's-Middags
13.30 t/m 17.00uur

Share This