013-5216559

Meer dan 25 jaar ervaring!

Gratis voetadvies!

Gunstige prijs!

Steunzolen maken Tilburg

U moet bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk zijn als u steunzolen op maat wilt laten maken in de regio Tilburg. Door onze jarenlange ervaring en ruime kennis van zaken zijn wij met recht een specialist op het gebied van steunzolen en sportsteunzolen. Heeft u tijdens het lopen, rennen of sporten last van uw voeten, knieën, rug of hoofd? Deze klachten worden regelmatig veroorzaakt doordat uw schoenen niet perfect bij uw voeten passen. Om deze ongemakken te voorkomen raden wij u aan om op maat gemaakte steunzolen aan te schaffen. Voor het op maat maken van deze steunzolen komt u in Tilburg en omgeving naar de winkel van Broeks Steunzolen aan de Scheepersdijk 5 in Oisterwijk.

Steunzolen van voortreffelijke kwaliteit laten maken nabij Tilburg

Steunzolen van een voortreffelijke kwaliteit laat u nabij Tilburg maken door Broeks Steunzolen uit Oisterwijk. Wij hebben voor ieder rug- of voetprobleem de juiste oplossing in huis. Het aanmeten van de steunzolen wordt bij ons in de winkel gedaan door P. Broeks. Als dat gebeurd is, kunt u de op maat gemaakte steunzolen na een week op komen halen. Wij vinden een goede service belangrijk en daarom krijgt u bij ons altijd garantie op uw aankoop. Wilt u in de buurt van Tilburg steunzolen laten maken tegen een gunstige prijs? Bel dan naar 013-5216559 om een afspraak te maken bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk.

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht, omdat we u dan zo snel en goed mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis kunnen adviseren)

Onderwerp

Uw bericht

Scheepersdijk 5 - 5062 EA - Oisterwijk

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Openingstijden

's-Ochtends
9.00 t/m 12.00uur

's-Middags
13.30 t/m 17.00uur

Share This