013-5216559

Meer dan 25 jaar ervaring!

Gratis voetadvies!

Gunstige prijs!

Steunzolen aanmeten Oisterwijk

Broeks Steunzolen is dé specialist waar u steunzolen kunt laten aanmeten in Oisterwijk en omgeving. Wij zijn al 25 jaar actief in deze sector en door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk voet- of rugprobleem de juiste oplossing. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw lichamelijke klachten aan de rug, knieën of voeten met een op maat gemaakte steunzool te verhelpen. Voor een passend advies over het aanmeten van steunzolen in Oisterwijk komt u naar onze winkel aan de Scheepersdijk 5. Broeks Steunzolen wil aan iedere klant graag ruime aandacht besteden en daarom werken wij uitsluitend op afspraak.

Steunzolen laten aanmeten in Oisterwijk bij Broeks Steunzolen

Het aanmeten van steunzolen bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk wordt gedaan door P. Broeks zelf. Na het meten van uw voeten worden er zo snel mogelijk passende steunzolen voor u gemaakt. Binnen een week kunt u uw steunzolen komen ophalen. Wij leveren altijd uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast krijgt u bij ons ook altijd garantie. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, dan kunt u rekenen op een passende oplossing. Heeft u er genoeg van om na het lopen of sporten steeds weer last te hebben van lichamelijke ongemakken? Laat bij Broeks Steunzolen in Oisterwijk dan steunzolen op maat aanmeten. Bel voor het maken van een afspraak naar 013-5216559.

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht, omdat we u dan zo snel en goed mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis kunnen adviseren)

Onderwerp

Uw bericht

Scheepersdijk 5 - 5062 EA - Oisterwijk

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Openingstijden

's-Ochtends
9.00 t/m 12.00uur

's-Middags
13.30 t/m 17.00uur

Share This