013-5216559

Meer dan 25 jaar ervaring!

Gratis voetadvies!

Gunstige prijs!

Sportzolen op maat Tilburg

Sportzolen compleet op maat laten maken doet u bij Broeks Steunzolen in de buurt van Tilburg. Bij het sporten kunt u door het gebruik van de verkeerde schoenen last krijgen van uw voeten, knieën, hoofd en rug. Dat is bijzonder vervelend, maar goed te voorkomen met sportsteunzolen. Omdat geen enkele voet hetzelfde is, worden de steunzolen zo gemaakt dat ze u precies passen. U zult zien dat de lichamelijke ongemakken verdwijnen, zodat u weer pijnvrij kunt sporten. Voor het op maat laten maken van sportzolen komt u nabij Tilburg naar Broeks Steunzolen in Oisterwijk.

Sportzolen op maat laten maken in de omgeving van Tilburg

Door in de omgeving van Tilburg sportzolen op maat te laten maken door een specialist als Broeks Steunzolen uit Oisterwijk weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. De sportzolen worden aangemeten en op maat gemaakt door P. Broeks. Wij zorgen altijd voor een goede service en binnen een week kunt u genieten van uw nieuwe sportsteunzolen. Broeks Steunzolen voert het maatwerk uit tegen een gunstige prijs en u krijgt altijd garantie op uw aankoop.

Deskundig voetadvies

In de winkel van Broeks Steunzolen aan de Scheepersdijk 5 in Oisterwijk bent u van harte welkom voor een deskundig voetadvies. Als u in de regio Tilburg sportzolen op maat wilt laten maken, dan moet u wel even een afspraak maken. Dat kan door te bellen naar 013-5216559.

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht, omdat we u dan zo snel en goed mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis kunnen adviseren)

Onderwerp

Uw bericht

Scheepersdijk 5 - 5062 EA - Oisterwijk

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Openingstijden

's-Ochtends
9.00 t/m 12.00uur

's-Middags
13.30 t/m 17.00uur

Share This