013-5216559

Meer dan 25 jaar ervaring!

Gratis voetadvies!

Gunstige prijs!

Advies sportsteunzolen

Voor advies over sportsteunzolen komt u naar een specialist als Broeks Steunzolen. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in deze branche. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u op het gebied van steunzolen uitstekend van dienst zijn. Vertel ons wat u wilt hebben en dan zorgen wij dat het in orde komt. Heeft u last van uw voeten tijdens het sporten en bent u op zoek naar advies voor sportsteunzolen? Zoek dan niet verder en schakel Broeks Steunzolen in!

Deskundig advies over sportsteunzolen

Naast een deskundig advies over de juiste sportsteunzolen kunt u bij Broeks Steunzolen ook terecht om een passende steunzool op maat te laten maken. Met een steunzool kunnen diverse klachten aan de rug, knieën, voeten of het hoofd verholpen worden. De sportsteunzolen worden aangemeten en gemaakt door P. Broeks zelf. Na het opnemen van de maat zijn de steunzolen binnen een week klaar voor gebruik. Broeks Steunzolen levert altijd hoogwaardige kwaliteit, zodat u lang van uw sportsteunzolen kunt genieten. En dat allemaal tegen een zeer gunstige prijs en met een goede garantie.

Bel voor een afspraak

Wilt u advies over sportsteunzolen van Broeks Steunzolen? Kom dan langs in onze winkel aan de Scheepersdijk 5 in Oisterwijk voor een vrijblijvend voetadvies. Omdat wij alleen op afspraak werken, vragen wij u vooraf even contact op te nemen via het telefoonnummer 013-5216559.

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht, omdat we u dan zo snel en goed mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis kunnen adviseren)

Onderwerp

Uw bericht

Scheepersdijk 5 - 5062 EA - Oisterwijk

Contactgegevens

Scheepersdijk 5
5062 EA
Oisterwijk

Telefoon: 013-5216559

Openingstijden

's-Ochtends
9.00 t/m 12.00uur

's-Middags
13.30 t/m 17.00uur

Share This